Home

Voedingsadvies op maat

Voedingsadvies op maat

Afvallen, aankomen en sporten. Dit alles is onlosmakelijk verbonden met voeding. Met dit blog wil ik je informeren over de voedingsadviezen op maat die ik je kan aanbieden en bij kan begeleiden en ondersteunen. Mijn streven is om samen een blijvend, normaal en gezond eetpatroon te bereiken. Met de juiste voeding kom je dichter bij je doel en zul je je daarnaast energieker en krachtiger voelen.

Of je nu wilt afvallen, aankomen of intensiever gaat sporten, alles wordt onder de loep genomen. Samen gaan we een plan opstellen wat perfect op je leven, gezin en activiteiten is afgestemd. Dit zal ervoor zorgen dat het bijna geen extra moeite kost om je doel te behalen en te behouden. Veel mensen vinden het moeilijk om voeding zelf aan te passen. Als je het allemaal zelf moet gaan uitzoeken en bijvoorbeeld het internet open slaat begint het al snel te duizelen. Door middel van begeleiding en de voedingsadviezen die ik kan aanbieden wordt het een stuk eenvoudiger en krijg je door middel van de schema's en producten zelf snel inzicht zonder er zelf over na te hoeven denken.

 

Hoe gaat het in zijn werk?

Samen zullen we gegevens gaan verzamelen en registreren. Omtrekken worden gemeten, evenals het gewicht en vetpercentage. Dit alles tezamen met het doel wat je wilt bereiken en de mate van activiteit  zorgen ervoor dat er een afgestemd voedingsadvies op tafel komt. Dit houdt in dat er een week menu opgesteld wordt en er per dag een duidelijk overzicht is in wat je kunt/moet eten om in de benodigde behoeftes te voorzien, voor elk eet moment van de dag.


Aan de hand van het week menu is er een handige boodschappenlijst gemaakt en is er een lijst beschikbaar met alternatieven zodat je zelf nog kunt variëren of bepaalde producten kunt vervangen. Ook met eventuele allergieën kan rekening worden gehouden. Zo kun je ervoor kiezen om een week menu te krijgen of twee wekelijks. Tussentijds zullen we alles regelmatig liefst wekelijks op afspraak nalopen en aan de hand van grafieken in de gaten houden en zo nodig aanpassen.

Ik hoop dat ik je een goed inzicht heb kunnen geven in dit stukje advies/ begeleiding waarbij ik je graag zou helpen.

Met gezonde groet,
Ida van der Knaap-Bakhuisen