Home

Je bedrijf je levenswerk. Hier ga jij voor.

Je bedrijf je levenswerk. Hier ga jij voor.

Ben jij die all-round executive en sinds een aantal jaar of zelfs 30 jaar in het bezit van een goedlopend bedrijf? Iedere executive heeft gedurende zijn carrière momenten dat hij/zij behoefte heeft aan ondersteuning. Deze begeleiding kan gerelateerd worden aan carrière verloop en je omgeving.

Bij Fit2Bhappy gebruik ik ook diverse tools, die te weeg komen tijdens de trainingen. Mindset, ademhaling, voedingsadvies en persoonlijke facetten.

De toppers
Ik noem ze dan ook vaak de Toppers, stellen hoge eisen aan zichzelf en aan hun omgeving. “It’s lonely at the top” En het is hard werken om aan deze “top” te blijven.

Persoonlijk maatwerk
Door persoonlijk maatwerk aan te kunnen bieden, ben ik begonnen met de opleiding “Mental Coaching”. Wat is jouw huidige situatie en wat is jouw streven om “at the top” te blijven. Hindernissen, zoals concurrentie of je omgeving “gezin” in een happy flow te krijgen/houden. Hoe sta jij hierin, wat doet dit met jouw en hoe zou het eventueel beter kunnen.

Feedback
Vaak krijgen executive minder feedback, tips en tops. Het magische is dat aan jezelf te leren reflecteren “mindset”. Een kijkje naar jezelf. Hoe werk ik aan mijn doel of raak ik van min pad. Waar zit mijn valkuil. Dit in combinatie met voeding, sporten “bewegen”, maakt besef.

Wat is jouw uitdaging en kom in actie
Mijn uitdaging is om die facetten te beiden aan de TOPPERS om nog vaker naar die topprestatie te komen en eventueel uit te bouwen en je er steviger aan te verbinden. Denk maar eens na, bezieling, voldoening, uitdaging voor jezelf, je bedrijf, medewerkers, gezin en eigen omgeving.

Durf jij deze uitdaging aan? Ben jij die TOPPER? Neem gerust contact met mij op.

Ida van der Knaap-Bakhuisen