Home

Slimmer Afvallen

Slimmer Afvallen

Je gaat niet ‘op dieet’, je gaat leren wat eten doet en wat gezonde voeding is. Je laat voeding voor jou werken, door met de juiste hoeveelheden je verbranding op te voeren. Pas je voeding aan waar nodig is en geniet van eten zoals het bedoeld is.

Als je klaar bent voor verandering en het niet alleen wil doen ga dan samen met mij aan de slag voor die paar kilootjes minder. Aan de hand van grafieken kun ik je zien wat je vooruitgang is en hoe snel je vorderingen maakt.

Ervaringen:

Patricia [30 kg]

  • Vorig jaar ben ik begonnen met Body Support. Elke week drie uur in de sportzaal met als gevolg dat ik bijna 30 kilo kwijt ben. Ook de centimeters van mijn omvang gaan wekelijks omlaag. Ik ga me steeds fitter voelen. De menu’s zijn heel verrassend, maaltijden die je in een dieet niet verwacht, echt lekker. Ik ben nu met mijn 2 zoons begonnen aan een hardloopschema. Het gaat steeds makkelijker.

Sam [7,3 kg]

  • Afvallen was een heel gedoe, vooral die schommelingen en dat je dan niet echt ‘vooruitgang’ ziet. Gelukkig dat Ida het samen met mij bekijkt zodat mijn vetpercentage blijvend daalt. Ik ga nu de 11e week in. Niet één keer gesjoemeld, elke week drie uur in de sportzaal met als gevolg dat ik 7,3 kilo kwijt ben aan gewicht. Mijn vetpercentage is 8 procent gedaald. Ik ben echt tevreden en het bevalt me goed!

Een gezonde groet,
Ida Bakhuisen